29 Eylül 2014 Pazartesi

Rize’ nin ilk sanal marketi açıldı


Rize’ de ilk marketçilik anlayışını başlatan İmece market , Yine Bir İlke imza atarak www.imecemarket.com ‘sitesi ile sanal marketi hizmete açtı.
Marketin parmaklarının ucunda sloganı ile yola çıkan imecemarket.com, dan istediğiniz ürünleri , sipariş veriyorsunuz , hiçbir fiyat farkı olmadan, sizin istediğiniz saat de kapınıza teslim ediliyor, ödemenizi kapıda ister kredi kartı ile isterseniz nakit yapıyorsunuz. İmecemarket.com Yetkilileri ile yaptığımız görüşmede müşterilerin bu uygulamadan memnun kaldığı, yoğun iş temposunda markete zaman ayıramadıklarında gündüz bu sistem üzerinden siparişini verip, ister anında ister ertesi gün ürünlerinin kapıda teslim edildiği

İmece Market, Rize’mizin firması olan Gbit Yazılım ve sunucu firması RizeDC ile anlaşarak mağazalarını internete taşıdı. Web mağazasından haftanın 7 günü sabah 09.00 ve akşam 18:00 arasında sizin istediğiniz saatlerde, kapıda kredi kartı veya kapıda nakit seçenekleri ile hizmete başladı. İnternet üzerinden aldığınız ürünleri İMECE çalışanları özveriyle hazırlayarak, müşterinin isteklerine ve teslim almak istediği saatte uygun olarak kapısına kadar götürüp tek tek müşteriye teslim ediyor. Müşterinin isteğine göre fatura düzenliyor, Fatura istediği belirtmeyen müşterilerine ise normal kasa fişi veriyor. Böylece Hizmetini sadece vatandaşımıza değil aynı zamanda firmalarımıza da götürüyor.
Vatandaştan büyük bir ilgi görmesi beklenen internet mağazası, özellikle markette zaman harcamak istemeyen ve onlarca poşeti taşımak istemeyenler için çok ideal.
Alış-veriş yapan müşterilerimizden gelen tepkiler “Özellikle paket halinde satılan ürünlerde hiç kimsenin bir endişesi olmayacağı yönünde, Örneğin 10 kilo patatesi, 19 lt suyu taşımak gerçekten çok yorucuydu. Bunlar müşterilerinizin çok ilgisini çekeceğinden eminim.  Ancak manav sektöründe bazı endişeler olabilir bunu da müşterinin ürünü teslim alırken iade edebilmesi sayesinde aşılacağına inanıyorum. “ şeklinde….

Bir diğer müşterimiz ise “İş çıkışı çocuğu okuldan almak daha sonra ise alış veriş yapmak zorundaydım.  Sonrasında ise poşetleri taşımam hem de çocuğa sahip çıkmam gerekiyordu birde üstüne çocuk parka gitmek istediğinde çok yoruluyordum. Şimdi iş yerimden poşetleri direk eve gönderebiliyorum. Ödememi imece market'e internet üzerinden yapabiliyorum.  Çocuğumla iş çıkışı hemen parka gidebiliyor ve daha çok zaman geçiyorum. Bu hizmeti verenlere gerçekten çok teşekkür ediyorum.”